Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 16:32
Bramka ma ponad 8 metrow dlugosci i ponad 2 wysokosci. Zaden bramkarz niewiele zrobi jak bombarduja jego bramke strzalami z kilku metrow. A do takich sytuacji czesto w tej rundzie dochodzilo. Przy slabej postawie naszej defensywy, kiedy mnozyly sie pojedyncze bledy czy druzyna zapominala, ze trzeba wracac bylo oczywiste, ze pare bramek potracimy i bramkarz nie popisze sie raz czy dwa. Zgadzam sie z argumentem, ze Pawelek to bramkarz troche za slaby na Wisle, no ale skoro tu jest to zalezy mu sie wsparcie, a nie ciagle wylewanie pomyj. Ja mimo wszystko wieksze pretensje za ta runde mam do obrony, ktora niestety wcale nie jest taka silna, jak sie czasami pisze.
Takim meczem, ze nie chcialo wpasc bylo spotkanie z ŁKSem, gdzie mielismy naprawde pecha i niezlego bramakrza przed soba. Z Gornikiem druzyna nie wykazala niestety odpowiedniej motywacji i zostala pokara, rozgrzeszam, bylo to po TT, mieli prawo gorzej zagrac. Ze Ślaskiem calkiem trudne warunki srodowiskowe + zbytnia nerwowosc 2 filarow tego zespolu doprowadzily do takiej sytuacji, ze gralismy w 9.
Ale wyglada na to, ze bedzie trzeba zaprzestac dyskusji bo nowy bramkarz w jest raczej w drodze, mam nadzieje, ze bedziemy mieli z niego pozytek. Ciekawe czy Bednarz nas znowu czyms zaskoczy pod koniec okienka.
Odpowiedz cytując