Wyświetl pojedynczy post
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 15:39
Absolutnie nie mam zamiaru zrzucać winy na Pawełka za 4 czy 5 meczów w rundzie jesiennej, w których potraciliśmy punkty. Moim jednak zdaniem bezdyskusyjny jest fakt, że jest on za słabym bramkarzem jak na zespół, który walczy o Mistrzostwo Polski. Według mnie Mariusz nie zalicza się nawet do najlepszej 5 bramkarzów w naszej lidze. Jak dla mnie Pawełek jest średnim bramkarzem, któremu zdarzają się wpadki. Dobrego bramkarza ce..... to, że potrafi bronić to co powinien, przy czym nie zdarzają mu się żadne większe farfocle. Natomiast bramkarz bardzo dobry powinien od czasu do czasu fenomenalnymi paradami uratować jakieś punkty dla swojej drużyny, bądź pociągnąć nimi zespół do zwycięstwa. Potrzebujemy przynajmniej dobrego bramkarza, bo wiadomo, że zdarzają się mecze, że z przodu idzie ciężko i nic nie chce wpaść, a gdy wtedy przydarzy się bramkarzowi jakiś klops, to już nikt nie ma motywacji do gry. Nie chce wyrokować, który z tej 3 bramkarzy jest najlepszy, który spełniłby nasze oczekiwania, ale jeśli dzisiejsze info o bramkarzach na twsd jest prawdziwe, coś jest nie tak, skoro zamiast brać niby obserwowanych od dawna bramkarzy (Sin i Słowak) to bierze się Australijczyka, którego widziało się na kilku treningach i przez 135 minut meczu, gdy tak na prawde nie miał okazji pokazać swych umiejętności.
Odpowiedz cytując