Wyświetl pojedynczy post
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 14:21
kot napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do Legionistów, czy aby Słowacy z Muchą włącznie, nie przegięli trochę pały w swojej lekceważącej ocenie waszego klubu i marnych przez ten fakt szans Muchy na grę w kadrze słowackiej ? -

Nasuwa się prosty wniosek, że Mucha w sposób dość bezpardonowy daje do zrozumienia, że czas na rozstanie się zbliża ? To, że każdy piłkarz chce odejść do najlepszych klubów, to normalne ale Mucha nazbyt szczerze powtórzył opinię trenera Slowacji i chyba trochę Wam napluł w twarz przy tej okazji, jak mi się wydaje i nieważne czy świadomie czy nieświadomie, gdyż co jak co, ale żeby Wasz własny bramkarz i słowacka piłka traktowali Legię jak powietrze, to trochę upokarzające ? Zwłaszcza w kontekście klubu, w którym gra pierwszy bramkarz Slowacji - Stefan Sanecky (BB Ankaraspor Kulübü, Turcja).
Nie znam sprawy ale wydaje mi się że ta wypowiedź miała miejsce właśnie przed przyjsciem do Legii,w sensie że dopóki nie zmieni klubu na lepszy czyt.Legię nie będzie grał w kadrze.Przecież obecnie grywa w kadrze Słowacji?
Odpowiedz cytując