kot napisał(a):

Mam pytanie do Legionistów, czy aby Słowacy z Muchą włącznie, nie przegięli trochę pały w swojej lekceważącej ocenie waszego klubu i marnych przez ten fakt szans Muchy na grę w kadrze słowackiej ? -
Nasuwa się prosty wniosek, że Mucha w sposób dość bezpardonowy daje do zrozumienia, że czas na rozstanie się zbliża ? To, że każdy piłkarz chce odejść do najlepszych klubów, to normalne ale Mucha nazbyt szczerze powtórzył opinię trenera Slowacji i chyba trochę Wam napluł w twarz przy tej okazji, jak mi się wydaje i nieważne czy świadomie czy nieświadomie, gdyż co jak co, ale żeby Wasz własny bramkarz i słowacka piłka traktowali Legię jak powietrze, to trochę upokarzające ? Zwłaszcza w kontekście klubu, w którym gra pierwszy bramkarz Slowacji - Stefan Sanecky (BB Ankaraspor Kulübü, Turcja).
|
Nie znam sprawy ale wydaje mi się że ta wypowiedź miała miejsce właśnie przed przyjsciem do Legii,w sensie że dopóki nie zmieni klubu na lepszy czyt.Legię nie będzie grał w kadrze.Przecież obecnie grywa w kadrze Słowacji?