Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 01:21
Na prawde dziwie sie Wam panowie....Jak czytalem wnioski to az balem sie ogladac filmik.
Niepotrzebnie
Wszystkie 3 bramki to koszmarne bledy.....obroncow.
Pierwszy wolny - tak bity ze ja osobiscie nie wyobrazam sobie bramkarza, ktory by do niego lecial.Moze jedynie Radzio i jego loty do nikad.

Drugi - tu trza by jasnowidza raczej ktory by przewidzial ze tak pieknie spisze sie nasza obrona...oczywiscie Fin moglby byc szybszy czy te bardziej skoczny w tym przypadku ale pewnie sytuacja zaskoczyla go tak jak mnie, ogladajacego wyczyny naszego zespolu.

Trzecia - w zasadzie bez szans.

I nie pisze tego by optowac za zatrudnieniem go, bo kompletnie nie wiem co on potrafi.

W sumie to chyba najwiekszy blad zrobil bramkarz Odense...strzal byl mocny ale praktycznie w miejsce gdzie stal.

I ostatnia kwestia - z jednej sprawy zdaje sobie sprawe ze nasza liga to amatorka w porownaniu do innych i nie przesadzam ze Beto nie da rady, ale jesli sie nie myle 6 jego mecz i chyba w zadnym nawet nie zagrozil jakiemukolwiek bramkarzowi - tez czytajac ze karny byl po faulu na nim, mialem nadzieje ze to bylo cos konktretnego....a co bylo , kazdy widzial.
Ja wiem ze on ma jakies zaleglosci ale z tych roznych skrotow to to co u napastnika jest jedna z wazniejszych rzeczy , czyli szybkosc - oscyluje gdzies na poziomie Kryszala z czasow gdy gral u nas.Branko przy nim to demon szybkosci
Obym sie mylil.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 15.02.2009 o godz. 01:29.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując