Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 00:21
Ogolnie uważam ze wiiekszosc wypowiedzi obramkarzach na tym forum jest żałosna - bo wypowiadamy się na podstawie szczątków danych jakie da nam WK.com Ludzie już pisza jaki to Silanpa beznadziejny itp.

może dzięki temu do was dotrze że Pawełek jest wcale dobrym bramkarzem, w naszej lidze lepszy jest tylko Mucha, Przyrowski porównywalny. Takich bramkarzy nie łatwo znaleść. Niestety cała ta nagonka na nowego bramkarza ewidentnie Pawełkowi szkodzi - nie wytrzymuje on presji psychicznie (gole z Lechem i Sląskiem). To samo ma Przyrowski jak am załamke to puszcza śmieszne szmaty a warunki fizyczne i refleks ma wyśmienite.

Wiekszośc z was(nas?) nie zna się na piłce, a wyglasza swoje teksty jacy to są beznadziejni bramkarze. Jestem pewein że przyjechał by Casillas w masce i też by sie mu oberwało od was. Zostawmy robote ekspertom oni wybiorąodpowiedniego kandydata.

Ja gdybym miał sie bawić z wrużenie z fusów i wygłaszanie swoich opinii o tych bramkarzach, z tego co widziałem wolałbym Australijczyka, i to zdanie miałem przed oglądaniem Silanpy nawet. Sprawa jest prosta jest młodszy - trenował z Juventusem, i do tego jest zdecydowanie w najlepszej formie fizycznej z nich wszystkich, a elastycznośc skocznośc i refleks połączona z dobrymi warunkami fizycznymi to 50% sukcesu, druga to szczęscie - dobry moment na wejscie do skłądu, kiedy obrona wszystko czyści i psychika wraz z umiejetnosciami taktycznymi. Ale jak mówiłem to tylko wrużenie z fusów.

Co do Murzynka - wyglada fajnie, można go wziąć, ale kiedy w końcu zaczniemy myśleć o wzmocnieniach an lata a nie na 0,5 roku ?
Odpowiedz cytując