Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2009, 20:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To ja jeszcze o słupkach sondażowych. Dziwi mnie tylko strach specjalistów przed przekroczeniem granicy 55% poparcia. Nie wiedzą, że "linia partii linia narodu"?
A mnie w zasadzie nie dziwi ze autor podajac jako przyklad wybory prezydenckie, jakos zapomnial wspomniec o ostatnich wyborach parlamentarnych, no ale czegoz oczekiwac od ludzi zaklinajacych rzeczywistosc.
Przeciez wiadomo nie od dzis ze jesli jedynie sluszna partia ma gowaniane sondaze to nie jest wina jej tylko sondazy a wszedzie czai sie spisek.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Z przyjemnością odniósł bym się do faktów gdyby...takie w Twoich postach były.
Niestety muszę się jednak zgodzić z opiniami wyrażanymi na forum przez innych użytkowników że Twoje wypisy zdają się sugerować że jesteś tu poniekąd służbowo.
Jeśli jednak jest inaczej to sugerowałbym przeanalizowanie przynajmniej niektórych z Twoich postów i zastanowienie się dlaczego część użytkowników odnosi takie właśnie wrażenie.
Wiesz wislak68 - z Toba to jest tak ze widzisz u kogos drzazge a juz belki u siebie nie.Zawsze dziwili mnie ludzie ktorzy zarzucajac innym myslenie zero jedynkowe, sami mysla dokladnie tak samo.
Wiec sugerowalbym zastanowienie sie czy Ty aby nie jestes tu sluzbowo, tyle ze zostales wyslany tu siac propagande przez odwrotna opcje

ps i na przyszlosc.Jak juz dyskutujesz to dyskutuj a nie wal zwyklymi oszczerstwami na prawo i lewo( a tak rozumiem posadzanie kogos o to ze bierze kase za pisanie tu) bo to mile nie jest.
Jak jest tu sporo osob z ktorymi w rozych kwestiach fundamentalnie sie nie zgadzam , to do lba by mi nie przyszlo by wysuwać takie oskarzenia.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 14.02.2009 o godz. 20:19.
94 - Allah Akbar!!