Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2009, 11:48
Colin napisał(a):Wyświetl post
A mi się wydaje, że nadinterpretowujesz fakty. Jedna gazeta napisała jakiś czas temu niepochlebnie o Kaźmierskim i teraz wielu znalazło sobie kozła ofiarnego a wcale to nie trener bramkarzy musi być słabszym ogniwem w zespole. Trener bramkarzy jest od tego żeby testować, to on jest specjalistą w tej dziedzinie i wydaje swoją opinię a Bednarz jest od tego ,żeby organizować testy. Tu wg. mnie nie ma działania przeciwko sobie ale wspólnie, kolegialnie, jeden słucha uwag drugiego. A że testują... Dobrze, niech testują. Lepiej się dobrze zastanowić nad wyborem "tego pierwszego" niż strzelać na pałę. Dobrze, że testują bo mogą potwierdzić lub nie swoje pierwsze odczucia na temat bramkarza.
Problem plega na tym że chyba jednak nie działają kolegialnie. No bo co powiesz o sytuacji gdy bramkarz nie jest testowany (patrz: Hajduch) tylko obserwowany w meczach. Prasa twierdzi że juz od jakiegoś czasu Wisła przypatruje się (jak rozumiem ogląda mecze z jego udziałem) Hajduchowi po czym okazuje sie że główny decydent (Kazimierski) widzi go po raz pierwszy. To znaczy kto przypatrywał mu sie wczesniej, Rysiu Czerwiec? Bez sensu.
Odpowiedz cytując