serek.c2 napisał(a):

|
Wiesz, ja nie piszę tutaj by się z Tobą kłócić... Najzwyczjaniej w świecie widziałem kilka ładnych meczów z udziałem testowanego przez nas piłkarza i doceniam jego klasę. Descargę też widziałem i wiem na co go stać - niie porównuj go do Arru i Tito - to nie ta półka...
|
Ja widziałem kilka ładnych meczów z udziałem Łobodzińskiego (w Zagłębiu Smudy), ale to nie znaczy, że mam przekonanie, że niedługo powróci do tej formy. Ba! Nie mam pewności czy kiedykolwiek jeszcze zagra mecz na naprawdę dobrym poziomie. Właśnie na to próbuję zwrócić Twoją uwagę. Nie powinieneś być przekonany, że ten Ettien się u nas sprawdzi, bo to tylko Twoje przeczucie. Biorąc pod uwagę zawirowania w karierze jakich niedawno doświadczył ten zawodnik jego transfer to moim zdaniem loteria. Prawdopodobieństwo pomyłki można zminimalizować poddając go testom, więc ja nie rozumiem czemu nie powinno się ich zrobić. Przecież nikt nie chce mieć tu kolejnego Descargi czy Łobo - grajka, który może kiedyś dojdzie do formy, a może nigdy się nie pozbiera.
Ja nie porównuję Descargi z Tito i Arru. Porównuję przebiegi ich "dochodzenia do formy", które dwóm z nich nic nie dały.