Cytat:
Felix Ettien, jedna z rewelacji tegoroczych rozgrywek w lidze hispzańskiej, ma zamiar pokazać się z dobrej strony w dzisiejszym meczu z Realem Madryt. Zawodnikowi przyjdzie grać przeciwko Roberto Carlosowi, do którego ma spory szcunek.
"Roberto Carlos to jeden z najlepszych zawodników na swojej pozycji. Muszę zagrać naprawdę dobrze aby zespół mial ze mnie pożytek."
Piłkarz niedawno przedłużył kontrakt z Levante do 2007 roku, jednak stwierdza, że to nie zamyka mu drogi do odejścia wcześniej.
"Ludzie, którzy o tym decydują muszą zdawać sobie z pewnych rzeczy sprawe i wiedzą jaki poziom prezentuje. Jeśli stanę przed możliwością gry w dużym klubie na pewno do tego się ustosunkuję jednak teraz muszę dalej pracować i grać swoje aby iść dalej ścieżką, która mnie doprowadziła do tego co osiągnąłem."
|
Jedno co jest pewne coś musiało się stać w jego życiu, bo był to zawodnik któremu powodziło się bardzo dobrze. Trzeba podkreślić że zawodnik nie jest tematem do podśmie.....k bo nazwisko i osiągnięcia budzą respekt.
edit:
Opinie po angielski fanów Deportivo na temat tego zawodnika:
http://www.deportivo-la-coruna.com/f...hp?t-2240.html
Coś jest podobno nie tak z wytrzymałością.