Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2009, 23:44
Ciekawe jest oficjalne stanowisko Jagielloni... i jeżeli jest ono zgodne z prawdą to jest to bardzo ciekawy przypadek i uważam że Jagiellonia powinna się odwoływać. Bo zastanówmy... się czy jeżeli piłkarze sprzedają mecze... klub co oczywiste nie ma z tego tytułu żadnego pożytku... zarząd sam zgłasza się do prokuratury... Nie wykryto siatki korupcyjnej... a'la Arka czy Korona... To trzeba się zastanowić czy to powinno być akurat kara degradacji. Bo czy jesteście w stanie założyć... że w każdym klubie Ekstraklasy nie znalazło się 5 piłkarzy... którzy sami mogli sprzedać mecz (bez wiedzy innych, Lech w ten sposób sprzedał mecz dwóm drużynom). Ja uważam że w takim przypadku, oczywiście przy bardzo uważnym analizowaniu sprawy nie wiem czy nie powinno pomyśleć się o karzę indywidualnej. Ja na przykład zastanowiłbym się nad odjęciem 10 punktów i karą finansową w wyskości miliona złotych.

Ja pamiętam Jagiellonie z czasów drugiej ligi... i to była drużyna, która nie mogła się wybić... z tej II ligi, która grała dobrze... zawsze mierzyła w awans, a potem przegrywała końcówki.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując