Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2009, 15:49
Sensej napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do znawców WoWa

Nigdy nie grałem o dziwo Chce sobie pograć co muszę pobrać (podstawe + dodatki) Czy wystarczy sama podstawa albo sam dodatek ? I da sie grać na mniej oficjalnych serwerach ?
tzn tak. Po pierwsze na mniej oficjalnych serwerach nie polecam grac nie tylko ze wzgledu na to ze to lamie prawo ale przede wszystkim dlatego ze jakos gry jest nieporownywalnie mniejsza niz na oficjalnym serwie. Mniej ludzi, lagi disconnecty ze nie wspomne o tym ze nagle moze zniknac serwer razem z postacia. kolejna sprawa na poczatku polecam zaczac grac na trialu www.trywarcraft.com a dopiero pozniej kupic podstawke i dodatek bo nie bedziesz w stanie na podstawce wybrac rasy draenei lub blood elfow a tylko ona pozwala hordzie i alliance na wybor odpowiednio paladyna i shamana. Hmmm pewno jesli chcesz zaczac to mialbym ci polecic tez jakas klase na poczatek by to jakos ogarnac. Ja polecam paladyna. wedlug mnie jest to najlpesza klasa bo tak naprawde mozna ja sterowac uzywajac tylko 4 klawiszy(chodzi mi tu o rodzaj klasy ktora nazywa sie DPS`em, sa jeszcze dwie Healer i tank). Do PvP tez godna choc juz nie tak jak przed dodatkiem choc nadal jak to nazywaja OP(Overpower). Lich kinga kup jesli ci sie gra spodoba i bedziesz chcial pograc Death Knightem(ten to dopiero jest OP dosc powiedziec ze dobry DK ze sprzetem z naxxa zabija warriora ktory ma kur***** armor w 10 sekund). Choc ogolnie by cokolwiek porobic w tej grze czy to PvE czy to PvP to musisz kupic Lich Kinga... zaraz wychodzi nowy patch ktory ma wprowadzic znow rebalans klas postaci(bo teraz niestety jest mocno zachwiany) nowy raid i pare innych usprawnien.

QQ a mnie ch...usteczki trzeba podac bo mnie sie konto skonczylo a przez kryzys nie mam hajsu by doladowac Konto w wowie QQ.
Odpowiedz cytując