hoho napisał(a):

A jakie masz przesłanki ,że jest inaczej ? Przekonali się o tym wszyscy doskonale w latach 90 ,gdzie rozkradali wzorcowo Polskę ile wlazło .Teraz jesteśmy bardziej cywilizowani to już nie mozna łapami brać ,trzeba subtelnie żone w biurze zatrudnić dać jej pensji z 6 tyś ,syn po studiach rolniczych to Heniek z Agencji Rolnej przyjmie syna ,pensji sie mu da z 3 tysiace na dobry start. Ja sie w poslowanie bede bawil dalej ,jestem juz 4 kadencje ,spadlo nam poparcie z 25 do 20 % ,ale ch*j jestem wysoko na liscie to i tak sie na nastepne 4 lata dostane nie ma bata.Kręci sie
Jeszcze taka uwaga mimo chodem,jak widze Cymańskiego to sądze ze on zamiast wykazywać sie swim patriotyzmem i oddaniu sprawie ,lepiej by sie sprawdził jako clown w cyrku ,ma talent aktorski w rozsmieszaniu ludzi.
|
Jakis ty jest bystry to masakra

Nigdy pewnie nie wpadniesz na to ze nalezaloby stworzyc uchwale pozwalajaca na dostanie sie do sejmu tylko ludziom z ospowiednim wyksztalceniem oraz posiadajacych pewien majatek po to aby w koncu byli w sejmie fachowcy, ktorzy przyszli do normalnej pracy, do sluzby publicznej bez pokusy kombinowania. A tak to dalej bedzie ryzyko Łyżwińskich.