Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2009, 18:23
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Miałem odnośnie Skrzypka się nie wypowiadać , ale jak Kalashnikov wyskoczył z Univesity of Wisconsin gdzie pojechał sobie na urzędnicze studia podyplomowe , to jakoś zareagować trzeba .
Przecież ten gość ukończył szkołę techniczą , co z tego , że Kaczyński wysyłał go na jakieś dziwne kursy , po to tylko aby przygotować sobie ekipę miernych ale wiernych ? (Kruk , Szczygło , Skrzypek )

http://www.youtube.com/watch?v=ro_rlphazH4

O to nasz mierny ale wierny .
Co z tego , że nie miał jakichś głośniejszych wpadek ?
RPP decyduje o wszystkim a on jest tam tylko od politikowania i od przestrzegania aby czasem źli liberałowie nie dobrali się do NBP .
W budownictwie jakas polowa ludzi ma stycznosc bardziej z finansami niz z budowa. U mnie w biurze na ok. 30 osob stricte z budowa wspolnego ma ok.10. Nie mowiac juz o centralach wszystkich firm, gdzie proporcje sa jak 9 do 1 na korzysc roznych "specow od finansow".

hoho po tekscie "do polityki sie idzie po to aby zarobic" powinien sobie znowu zmienic nicka bo to kompromitacja roku.

Nie wiem czy juz bylo:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,4566532.html
Jest coraz lepiej. Najpierw mamy bilans na minus, a teraz sie jeszcze okazuje ze bedziemy finansowac "wspolnotowe przedsiewziecie" sprzeczne z interesami naszego kraju. Rownoczesnie tez w ramach integracji i wspolnego europejskiego rynku pracy, Niemcy nie chca nam tej pracy dac w swoim kraju. Integracja wtedy gdy jest wygodna, gdy niewygodna to juz nie ma integracji, sa interesy panstw. Zawsze tych samych, i zawsze ze strata dla tych 'gorszych'. Przykladow na to jest wiele. Chocby i ratowanie wlasnych gospodarek przed kryzysem (a co ze "wspolna godpodarka europejska" ?), czy wypiecie sie przez zachodnia czesc Europy na czesc wschodnia gdy zabraklo gazu (to z kolei przyklad na "wspolna polityke energetyczna"). Zaklamanie to jest malo powiedziane. To jest zwykle kurestwo jakie bogatsze kraje robia biedniejszym. Te same kraje, w ktorych dominuje socjalistyczne podejscie "pomagania slabszym" jednoczesnie maja w dupie tych slabszych.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 11.02.2009 o godz. 18:39.
WISŁA PANY !!