Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2009, 23:39
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie sądzę,aby to była wina PAP-u. Daje on zazwyczaj rozwinięcie informacji,a w tym wypadku na pewno tak było, bo jest to drugie zatrzymanie B. Zamieszanie, raczej, wynika z inwencji twórczej portali.Tyle,że portale z tego co zauważyłem to wrzucają czasami całe depesze. Więc jak ktoś chce to sobie przeczyta całą. No ale na to trzeba mieć czas i chęci. Winę zganiałbym tak więc na portale, depeszy nie widziałem, ale z ciekawości zerknę na nią jutro, pewnie nawet nie miała uaktualnień, bo to sprawa jasna i klarowna.

Rozwiązaniem byłoby jakby Wisła weszła na giełdę. Wtedy pod jej adresem zanim ktoś coś by napisał to dwa razy by się zastanowił, a depesze robił by wtedy częściej Reuters.
Sprawdź ten PAP, ale z tego co widziałem inwencja twórcza portali w pierwszej wersji ograniczała się co najwyżej do podkolorowania tytułu. Nie znam tytułu oryginalnej depeszy PAP-u, ale w pierwszym akapicie pisali tylko i wyłącznie o drugim trenerze Wisły, a w rozwinięciu pierwszej depeszy nie było nic o Zniczach, Groclinach i innych...

Ta giełda to nie jest dobry pomysł

@kot,
Myślę, ze to raczej pośpiech a nie przemyślana istota zdjęcia. Ale skutki dla Wisły opłakane...
Ostatnio edytowane przez rav : 10.02.2009 o godz. 23:47.
Odpowiedz cytując