Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2009, 23:24
rav napisał(a):Wyświetl post
Masz pewnie rację co do genezy tych wszystkich dzisiejszych tekstów i tytułów. Nie specjalnie chce mi się wierzyć w spisek, prędzej w dyletanctwo kogoś z PAP-u, a następnie walkę o klikalność portali czy podwyższenie adrenaliny widzów TV....
.
Nie sądzę,aby to była wina PAP-u. Daje on zazwyczaj rozwinięcie informacji,a w tym wypadku na pewno tak było, bo jest to drugie zatrzymanie B. Zamieszanie, raczej, wynika z inwencji twórczej portali.Tyle,że portale z tego co zauważyłem to wrzucają czasami całe depesze. Więc jak ktoś chce to sobie przeczyta całą. No ale na to trzeba mieć czas i chęci. Winę zganiałbym tak więc na portale, depeszy nie widziałem, ale z ciekawości zerknę na nią jutro, pewnie nawet nie miała uaktualnień, bo to sprawa jasna i klarowna.

Rozwiązaniem byłoby jakby Wisła weszła na giełdę. Wtedy pod jej adresem zanim ktoś coś by napisał to dwa razy by się zastanowił, a depesze robił by wtedy częściej Reuters.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując