Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2009, 22:54
Marszałku- dużo racji w twoim poście. Dodajmy na 'obronę' dziennikarzy jeszcze to, że współczesny świat powoduje, ze kazdy z nas wie dużo. jednak duża jest przestrzeń tematów, wiec z każdego wie mneij niz kiedyś. Z teog wynika pisanie bzdur czy coraz częstsze artykuły na wp czy onecie, gdzie naprawde nie wiadomo o co chodzi(np. kiedys był cay artykuł o zawdoniku którego ktoś tam sprowadza i przez cały artykuł niepadło kto, itp itd)

nie to , że ich bronie , bo jak napisałes, jak ktoś nie wie o czym pisze, lub wie że pisze nieprawde to moze .......nąć drzwiami i wyjsć

jednak współczesne społeczeństwo jest po prostu ofiarą, nieudacznikiem i matołem, tak przeciętnie.
Dla przykładu: obejrzyjcie kiedys szkło kontaktowe i posłuchajcie radia maryja. Tam dzwonią ci sami ludzie. Tylko poglądy mają przeciwne

A co do Blachy :
podobnie jak bullbaska martwi mnie w tym wszystkim Skorża. Albo jest ślepy, albo jest jadną z ofiar, która bez słowa poddawała sie korupcji. Tak czy siak dobrze to o nim nie świadczy. Pozatym skoro Blacha był taki obrotny, to moze jakieś szantaze?
Nie wiem, ja w kazdym bądź razie widząc dziwną nieporadność Macieja, choć bardzo go szanuję, patrzę na niego z dystansem. Róznych sie ma kumpli, ale jak sie ma kumpla szmaciarza to sie go ze sobą nie zabiera do "pracy życia"
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 10.02.2009 o godz. 22:57.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując