Wyświetl pojedynczy post
qazwsx123
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2009, 23:50
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
wolfy&sambo
Bardzo mnie smuci że w Waszych ociekających jadem antyPO-wskich postach nie ma żadnej krytyki PISu , ogromu bajzlu jaki narobili i zostawili .
Palikot i jego prowokacje ? , Wy mieliście 100 takich palikotów , tylko na mniejszą skalę , wyciszonych, bo Nieomylny Jaruś nie lubi jak mu się ktoś za bardzo z szeregu wychyla.

Widzę że zaczytujecie się Gazecie Polskiej i Naszym (waszym) Dzienniku.
Sambo wspominał rodzinę Adamsów , Lech z Fotygą, Jaruś z kotem, Dorn z Sabą, Łyżwiński z Lepperem i Anetką, Wasserman , Maciarewicz to polska wersja rodziny Adamsów i dzięki Bogu że ich film się skończył.
Poróżnić cały naródw imię chorych idei , wyimaginowanych wrogów to jest Jarusia sposób na życie.
Dużo zniszczył a NIC nie zbudował.
W wyborach bardziej głosowałem przeciw tym kołtunom z PIS niż na PO , bo fanem "Słońca Peru " nie jestem.

Skup się na teraźniejszości bo za daleko w przeszłość wybiegasz. Na temat Palikota się nie wypowiadam bo każdy widzi, że to chory człowiek(jak można tak rodzine skrzywdzić). I przestań tu wyjeżdżać z tekstami o Naszym Dzienniku bo robisz z siebie pośmiewisko, ale skoro chcesz juź wiedzieć to wole przeczytać sobie Nasz Dziennik niż Gazete Wyborczą ale nie czytam gazet.

Co do kwestii odłączenia tej kobiety od aparatury podtrzymującej życie jest dla mnie zabójstwem. To niczym się nie różni od zabijaniem przez nazistów w 37` ludzi nie przydatnych dla społeczeństwa ? Tyle, że teraz to się dzieje w cywilizowanym świecie gdzie ludzie coraz to bardziej są ułomni wystarczy popatrzeć na nasz obecny rząd. Ja bym niemógł wydać wyroku śmierci na własne dziecko. Prawo prawem moralność moralnością.