darotsok73 napisał(a):

wolfy
proszęCię nie woź się na PO , nie oni porwali biednego geologa, my wiemy tylko to co z mediów a resztę jak zwykle sobie domawiamy.
Oczywiście , wszyscy szczerze i głęboko pragniemy zemsty , ale co to zmienia? Nic.
Kto miał porwanego uwolnić? Kuchciak? Tusk? , jakby wiedzieli gdzie konkretnie jest i ilu go pilnuje to może by coś zrobili, porwało go skrajne ugrupowanie, jak się okazuje chcili za Polaka znaczących terrorystów i pa.
Równie "dobrze" mogli Go zabić pierwszego dnia.
Czy i co robił rząd i służby specjalne , tego nikt nie wie, bo i skąd.
Na "chama" kapitał próbuje zrobić SLD, z Napieralskim na czele.
|
Przeczytaj link który wkleiłem i dopiero się wypowiadaj. Masz tam wywiad z Palikotem - harcownikiem PO. Jeżeli to nie jest dla Ciebie tzw. "chamówa" - cóż, różne światy, jak widać.
Co do kwestii możliwości naszego rządu(bez względu na to, kto by stał na jego czele)wypowiedziałem się kilka postów wcześniej. Zdziwi Cie zapewne ich treść, ponieważ(w skrócie rzecz ujmując)uważam, że ten człowiek był już martwy w chwili porwania i nic się nie dało zrobić. Mnie jedynie dobija polityczna nekrofilia PO, wygłoszona ustami Palikota. Znalazł się partyzant ze spalonego lasu. Jak są cięcia, to zawsze najbardziej MON obrywa, bo w końcu po co nam armia, skoro jesteśmy w NATO(

)? A teraz gość nawołuje do jakichś ataków odwetowych?
Arturo Qr2nów - masz coś sensownego do przekazania? "Nic się nie bój, na pewno nam jeszcze kogoś zabiją?". Jaka ironia? To już nie można chamstwa nazwać po imieniu, bo to o PO chodzi? A przez grzeczność tylko pominę własną opinię, gdzie możesz sobie wsadzić takie "mniejsze zło".
Tu mamy kolejną popisówę obecnego rządu. Tak to jest, jak się stanowiska "za zasługi" przyznaje.
Wszelkim obrońcom obecnego rządu od razu replikuję - g. mnie obchodzi, czy to prawda, czy nie. Dyplomacja nigdy nie polegała na pyskowaniu, waleniu prawdą miedzy oczy, ani też publicznym praniu brudów. Następnym razem(oby nie)rząd Pakistanu na pewno będzie patrzył na nas przychylnym okiem.