Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2009, 02:48
Myślę, że możemy się spodziewać spowiedzi koruptora Rejsa w stylu :

"padłem ofiarą systemu korupcyjnego, ktorego uczestnikami były wszystkie kluby polskie, a szczególnie Legia i Wisła, ale prokurator i wrogowie naszego sukcesu, chcą zniszczyć wyłącznie mnie i mój klub. Jestem niewinny, dopóki mi sąd winy nie udowodni "

Po oświadczeniu Wiary Lecha, nie ma już złudzeń, że ludzie z Poznania doznali trwałego kompleksu i skrzywienia psychicznego, znanego pod nazwą syndromu - " idziemy na mistrza " - , a Wiara w Lecha, prawdopodobnie bierze się u nich z zapewnień Rutkowskiego, że notes księgowego spólki fryzjerskiej, zawiera dokładną ewidencję z działalności, jaką zgromadzili od 1992 roku, gdy z fryzjerem organizowali Amicę Wronki oraz korupcję piłkarską w Polsce postkomunistycznej, co być może obecnie pozwala im drwić ze sprawiedliwości i prokuratury, która nie jest władna zdjąć tej korupcyjnej ochrony PZPN, nad ich klubem .

Uważam i mam nadzieję, że tak chorobliwa pycha i trwałe zakłamanie w koprupcji, natychmiast znajdzie niezbędnych "lekarzy" i nawet klasyczna propaganda w najobrzydliwszym wydaniu już im nie pomoże, w dalszym trwaniu w tak chorobliwym stanie.
Ostatnio edytowane przez kot : 10.02.2009 o godz. 03:00.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując