Wyświetl pojedynczy post
impArt (konto usuniete)
Banita

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2009, 13:56
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba iść z Duchem Czasu.Praktycznie w każdej reprezentacji można sie doszukać naturalizowanych zawodników.Więc nie mów mi o szacunku do barw narodowych.
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Odzywają się Ci wielcy patrioci, a jak Roger strzelał Austrii a Olisadebe bramkę za bramką w El.MŚ to zapewne sraliście z zachwytu.

Jest XXI wiek, ludzie.

Macie wszystkich w domu? Pewno nosicie modne ciuchy, lansujecie się po niemieckiej Galerii Krakowskiej, telefonik za 2 patyki i morda kremem wysmarowana. Głęboko w dupie macie to co się dzieje!

Przecież mamy XXI wiek, to za niedługo pójdziesz na studia (bo pewno masz z 15-16 lat) to Cię koledzy będą ruchać, bo to będzie normalne dla Ciebie. Bo przecież jest tolerancja, XXI wiek. Jak banda murzynów będzie grała w naszej! reprezentacji też to będzie w porządku, bo przecież jest XXI wiek, a mi wszystko wolno.
Człowiek nie ma słów na to co się dzieje w Polsce, w Europie, na świecie. Jeżeli do kilku lat nie będzie jakiejś wojny, lub wszystko jakimś sposobem nie pieprznie to nie wiem do czego dojdziemy. To jest przerażające.

Brak jakichkolwiek wartości, ideałów, celów. Każdy tylko bierze i toleruje - wszystko toleruje. Żadnych praw i obowiązków. A mnie będą mieli za homofoba, rasistę i nietolerancyjnego. '

DEBILE!
Odpowiedz cytując