Prace się zaczęły tak jak zapowiadano - 5 lutego - i przyznam że jestem bardzo zadowolony i też się tym emocjonuję, ale powiedzcie mi po co takie głupoty tu wypisujecie komentując niemalże każdy ruch koparki

? To jest temat, w którym powinno pisać się coś rzeczowego - a postęp prac każdy może zobaczyć sam, czy to dzięki kamerce (trzeba przyznać bardzo dobrej i dającej fajny widok na budowany sektor C), czy dzięki galeriom które będą na bieżąco zamieszczane na paru stronach, czy dzięki ruszeniu tyłka i przespacerowaniu się osobiście na R 22 - jeśli ktoś ma oczywiście taką możliwość

A po pierwszym dniu prac wiele efektów nie będzie... Mam nadzieję, że ta masa komentarzy nie z tej ziemi pojawiła się na skutek emocji, które udzieliły się wszystkim przez wznowienie prac budowlanych na naszym stadionie i radość z tym związaną... Ale lepiej jednak pisać mimo wszystko coś mądrego jak już;/ No i coś co wszystkich zainteresuje... Wklejanie screenów z kamerki internetowej też nie jest raczej zbyt trafione... Ale dobrą stroną w tym wszystkim jest to, że budowa będzie miała jak widać na prawdę gorliwych nadzorców

Pozdrawiam!