Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2009, 22:35
Kowalski napisał(a):Wyświetl post
W odpowiedzi Wielkopolanom:

Jarosław Kiliński, Wiara Lecha

O Piotrze R.:
"Czy my jesteśmy katem? Wymiarem sprawiedliwości? Piotr R. był naszą ikoną i nie będziemy go osądzać do czasu wyjaśnienia sprawy."

O Kontynuacji-dyskontynuacji:
"Kibice mieli dość czasu, by zmierzyć się z informacją, że w sensie prawnym KKS Lech jest następcą Amiki. Ale jest też kontynuatorem tradycji i sukcesów mającego już 85 lat Lecha. Te dwie rzeczy trzeba rozdzielić."
I na koniec:
"Na forum Wiary Lecha pisał pan: "Dla mnie osobiście jest to skoncentrowane uderzenie przez kibiców, przez Reissa w same podstawy klubu. W jego wartość marketingową i finansową - na tą składają się i sponsorzy i kibice". Mógłby pan to wyjaśnić?

"- Odmawiam udzielenia informacji na ten temat."

Pisał pan też na forum: "Rok źle się zaczął i myślę, że wrogowie klubu mają jeszcze karty w zanadrzu. Recepta jawi mi się dziś tylko jedna: nie dać się podzielić i samemu wywalczyć należne nam miejsce na szczycie. I nie zapominać o tych, którzy jak Reiss - pomagali się na szczyt wdrapywać - może nie zawsze unikając poślizgu".

"- Uważam, że wymuszanie na mnie komentowania prywatnych wypowiedzi udzielonych pod pseudonimem stanowi naruszenie zapisów Kodeksu Etyki Dziennikarskiej SDP oraz Karty Etycznej Mediów i Dziennikarskiego Kodeksu Obyczajowego SDRP i nie zgadzam się na umieszczenie ich w wywiadzie."

No commnets i tyle w temacie co i jak czują kibice Amico-Lecha.
No i teraz pytanie do bezburaczanego i tego drugiego z trudnym nickiem: p Jarosław Kiliński buc czy nie buc?
Odpowiedz cytując