Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2009, 21:09
orzeu napisał(a):Wyświetl post

ToTylkoJa "niedawno" mnie nie interesuje. Mowie o przypadku gdzie od z gora kilku lat cala Polska spiewala "wpusccie kibicow" i tym podobne frazesy, a otwarcie nie zaprotestowal w taki sposob nikt. Krzykneli i uwazali ze sumienie juz jest czyste bo sie wstawili "solidarnie" za rywalem.
Wisla jako pierwsza pokazala co to jest solidarnosc z innymi, odbilo sie to echem w mediach nawet.
Widzew-Motor, runda jesienna tego sezonu. Więc nie są to jakieś odległe czasy (chyba to miałeś na myśli pisząc ''niedawno''?)
Zachowanie Wisły i Widzewa godne pochwały. Ale pamiętam też, że spora liczba kibiców z obu klubów była wzburzona tego typem zachowania. Ja rozumiem taką akcję, ale nie wszyscy czy to w Wiśle czy Widzewie ją popierali.

Poza tym wiesz, na Wiśle dość często były jakieś problemy z wejściem kibiców gości. A Wisła zrobiła to tylko raz. Więc na czym miała polegać taka jednorazowa akcja? Dała ona coś?(jeśli dała ona coś na przyszłość, to dalsza część mojego komentarza jest bez znaczenia)->Jeśli już powiedzieliście w tej kwestii ''a'', to trzeba też powiedzieć ''b'' i przy każdym problemie gości, robić taką reakcję. Do skutku, aż zarząd w końcu przemyślał by sprawę.
Odpowiedz cytując