Wyświetl pojedynczy post
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2009, 18:57
Takie pytanko ode mnie - opłaca sie jechac do Energy 2000 w piatek? jak jest z zaludnieniem i czy wogole jest sens... jakos nigdy nie mialem okazji byc w piatek a ekipa w sobote nie da rady a sesja za nami to trzeba wyruszyć

bunny - jak na mój gust to jakas infekcja moze byc, przeskanuj kompa antywirem a jesli to nie pomoże i nic nie wykryje to pobierz i odpal ten program http://www.programosy.pl/program,combofix.html , jak bedzie cos pytał na poczatku to klikaj tak albo yes, w czasie jego działania co moze potrwac troche nic nie rób, zamknij wszystkie aplikacje, najlepiej to nie ruszaj myszka nawet. Jesli beda jakies infekcje ktorych antywirus nie wykrył to zauwazysz jak ci wyświetli "usuwanie" albo "deleting". Po skonczeniu działania powinen Ci sie pojawić log w notatniku, zamknij go i uruchom komputer ponownie...usun Combofixa przez "Start->Uruchom->combofix /u", aha jeszcze jedno, Combofix przed dzialaniem przywraca ustawienia domyslne, tzn. włacza aktualizacje, zapore i przywracanie systemu, takze po tym wszystkim jak juz go usuniesz to pozmieniaj jeszcze te ustawienia jeśli ci przeszkadzaja... jeśli to nie pomoże to nie wiem
Odpowiedz cytując