Philips_Zaspa napisał(a):

@no_beet
W stwierdzeniu lansowania drużyny nie chodziło o onetowych napinaczy. Chodziło o rozgłos jaki zafundowały wam media, a który się wam spodobał. Przyznasz, że jakiej gazety byś nie otworzył na dziale sport to zachwalała Lecha. Który dziennikarz się nie wypowiedział, Lech był opisywany w superlatywach. A tu nagle okazało się, że pod wizerunkiem drużyny ukrywa się czarna plama w postaci afery korupcyjnej. To najbardziej nastroiło ludzi przeciw wam w ostatnich dniach.
|
To już są wyłącznie Twoje domysły. Większość bardziej rozgarniętych traktowała rozgłos neutralnie. Wiadomo, jest sukces, są klakierzy w mediach. To jest oczywista oczywistość.
Nie wiem jaką pokrętną logiką się kierujesz, obciążając kibiców Lecha tym, że musiałeś czytać pochwalne artykuły w mediach. Wytłumacz mi to, bo naprawdę nie mam pojęcia, co w tej materii jako kibic Lecha mógłbym zrobić, byś nie musiał czytać pozytywnych felietonów Kołtonia. I dlaczego za nie ponoszę jako kibic Lecha odpowiedzialność wg Ciebie.
7 kotów
co do Twej uwagi nt nazwania buców bucami.. Jesteś mega-hipokrytą w tym co piszesz. Bo i na tym forum zdarzyło Ci się napisać rzeczy, które druga osoba mógł odebrać jako obraźliwe. Poza tym, nie wierzę, że gówniarstwa czy idiotyzmu nie nazwiesz w odpowiedni sposób tylko dlatego, że jest ukryte pod szalem Wisły. Krowa, która najwięcej muczy, najmniej mleka daje. Śliczne i jakże prawdziwe przysłowie.
no_beet
całkowicie sie z Tobą zgadzam, świetny post przedstawiający także mój punkt widzenia. Brawo!