Cytat:
|
Z Legią odp... zwykły cyrk. Postawa Legii? -cynizm i aktorstwo , od tamtego czasu darzę ten klub "szczególnym uczuciem" i czekam aż dożyję ich spadku z ligi....
|
Wielkopolanie(spodobalo mi sie to okreslenie

)
Kibice Legii, Wisly, Ruchu, Górnika Z. zazdroszcza Wam Waszej legendy klubowej Piotra R..
Szczerze mówiac porownując do R. takich pilkarzy jak Deyna, Brychczy, Reyman, Cieslik, Lubanski czy tez Boniek, popelniam niesamowite przestepstwo. Bo Waszej ikony klubowej nie da sie porownac z nimi... Piotr R. jest ze tak powiem ikoną wszystkich ikon klubowych. Nikt z nim sie nie moze rownać.
A tak na serio rzecz ujmujac stwierdzam ze oni sie zenujaco slepi
Przeciez takimi wypowiedziami deklaracjami ze R. bedzie nadal ich Bogiem, pluja w cala historie Lecha z która sie tak utozsamiaja(juz pomijam fakt Amiki). Dla mnie to jest poprostu nie pojete.
W Legii czy tez Wisle(tak przynajmniej mysle) taki osobnik zostalby natychmiast znienawidzony. Czy to bylby Boruc czy tez Glowacki.A oni go zamiast potepic to jeszcze go bardziej ubostwiaja niz to bylo w trakcie jego gry w Poznaniu... dla mnie osobiscie szok. Spodziewalem sie zupelnie innej reakcji.