Wyświetl pojedynczy post
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2009, 21:45
Już nie mówiąc o Śrutwie w Ruchu, Zielińskim w Legii czy nawet takim Januszu Jojko w Katowicach...prezentowali mniej więcej podobny ligowy poziom do Piotra "Legendy" Reissa
Wymienienii przez Mick-a czy wolfy Piłkarze (przez duże P) myślę, że dokonaniami są lub byli o lata świetlne przed Reksiem.
Napinający się poznaniacy, albo mają za małe IQ,albo już sterydy przysłoniły im mózgi..
jak można nazywać legendą gościa, którym sprzedawał mecze ich "ukochanej" drużyny współpracując przy tym z Wójcikiem i fryzjerem..chyba największymi szumowinami w polskiej piłce..
Jeżeli teraz wyszłoby,(co jest niemożliwe) że Kuba sprzedawał mecze Wisły..to tak jak jestem wielbiciclem jego talentu, tak w momencie wykreśliłbym go ze swojej pamięci...
Sprzedając czy kupując mecze - krzywdzi się swój klub..kibiców i wszystkich z nim związanych..
taki człowiek to szmaciarz, który za pieniądze handluje emocjami innych...
i najlepsze jest to, że wśród tych "pokrzywdzonych", znajduje jeszcze obrońców..
żenada panowie z Poznania...cała Polska się z Was śmieje
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując