Raphael napisał(a):

|
Tak wielka krytyka pod adresem trenera bramkarzy Kazimierskiego w kontekście słabej formy Pawełka jaka się tu pojawia jest przesadzona. Nie chce mi się wierzyć, że trener bramkarzy może być przyczyną tylu takich błędów jakie w ostatniej rundzie czy w niedawnym sparingu z Szachtarem popełnił Pawełek. Zresztą wydaje mi się, że duża część osób, które twierdzą, że Kazimierski jest w tym przypadku całym złem wyrobiła sobie opinię na podstawie jednego artykułu z pewnego portalu o bardzo wątpliwej reputacji, który niedawno donosił o chęci wykupienia Wisły przez bliżej nieokreślonych Arabów...
|
Kiedy trenerem tutaj byl Stignaciu to Pawelek bronil calkiem dobrze. Kiedys nie bylo tutaj Kazimierskiego Cebanu przychodzil do nas jako mlody wielki talent, teraz Pawelek nie gra przyzwoicie a Cebanu jest tlyko mlody. Nie widac roznicy? Cos czuje ze nawet Stanislaw Pipka trener bramkarzy z Pioruna Wachock lepiej wytrenowalby Pawelka i Cebanu niz Kazimierski...
Zeby nie bylo off-topu a jednoczesnie nawiaze do mojej poprzendiej mysli. Kto by nie przyszedl i tak straci forme jak zobaczy gebe i metody treningowe pana Kazimierskiego...
Edit dwa: jeszcze jedno ja nie uwazam zeby Pawelek byl slabym bramkarzem bo gdy jest w formie jest jednym(MOIM zdaniem) z najlepszych bramkarzy naszej ligi.