Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2009, 15:02
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Tak wielka krytyka pod adresem trenera bramkarzy Kazimierskiego w kontekście słabej formy Pawełka jaka się tu pojawia jest przesadzona. Nie chce mi się wierzyć, że trener bramkarzy może być przyczyną tylu takich błędów jakie w ostatniej rundzie czy w niedawnym sparingu z Szachtarem popełnił Pawełek. Zresztą wydaje mi się, że duża część osób, które twierdzą, że Kazimierski jest w tym przypadku całym złem wyrobiła sobie opinię na podstawie jednego artykułu z pewnego portalu o bardzo wątpliwej reputacji, który niedawno donosił o chęci wykupienia Wisły przez bliżej nieokreślonych Arabów...
Kiedy trenerem tutaj byl Stignaciu to Pawelek bronil calkiem dobrze. Kiedys nie bylo tutaj Kazimierskiego Cebanu przychodzil do nas jako mlody wielki talent, teraz Pawelek nie gra przyzwoicie a Cebanu jest tlyko mlody. Nie widac roznicy? Cos czuje ze nawet Stanislaw Pipka trener bramkarzy z Pioruna Wachock lepiej wytrenowalby Pawelka i Cebanu niz Kazimierski...

Zeby nie bylo off-topu a jednoczesnie nawiaze do mojej poprzendiej mysli. Kto by nie przyszedl i tak straci forme jak zobaczy gebe i metody treningowe pana Kazimierskiego...

Edit dwa: jeszcze jedno ja nie uwazam zeby Pawelek byl slabym bramkarzem bo gdy jest w formie jest jednym(MOIM zdaniem) z najlepszych bramkarzy naszej ligi.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 04.02.2009 o godz. 15:05.
Odpowiedz cytując