Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2009, 13:06
Cytat:
Poza tym, klub tworzą kibice. Dla nas, LECH POZNAŃ zawsze będzie LECHEM POZNAŃ. Macie oczywiście rację co do kwestii formalnych. Gramy na licencji Amiki. Ale to nie licencje i inne gówniane papierki tworzą tradycję!(...)
to ja mam takie pytanie . Ktoś jest bogatym właścicielem Polonii Leszno (III liga) wykupuje od obecnego KKSu a poprzednio należące do WKP te ulubione wasze prawa niematerialne, barwy, godło,tradycję i tytuły i uwaga: nie zmienia ligi, a tylko chce mieć Lecha w Lesznie zmienia sobie nazwę z Polonii Leszno na PPK (Poznański Piłkarski Klub) Lech Poznań SA i gra w III lidze kujawsko-pomoorsko-wielkopolskiej. To będzie wasz Lech?

Cytat:
Tradycję, która trwa od bardzo wielu lat, podtrzymują fani, którzy zawsze będą tak robić. Ciekaw jestem, jak wielu z was postawiło się w sytuacji kibiców Lecha. Wiem, że są tacy, ale jest ich niewielu.
a jak postąpili w Śląsku Wrocław? dało się?! dało!

poza tym czy WKP groził jakiś kataklizm? kluby w Polsce nie takie mają problemy i grają , oczywiście nie ma wielkich sukcesów ale nikt się w ich imię nie sprzedał
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez PvD : 04.02.2009 o godz. 13:13.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując