Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2009, 00:50
hoho napisał(a):Wyświetl post
Co pisałem pod innymi nickami ?

Żaden rząd ,który rządził czy taki czy siaki ,poza PISem nie sprawił ,że Polacy zaczęli siebie atakować za to czy: maja na głowie moherowe berety,czy czytaja Gazete Wyborcza i czy maja dziadka w Wehrmachcie.Nie liczył się człwoiek liczyła sie łatka jaką mu przypięli.
Póki co dziękuje za uwage,bo chyba jestem tutaj xle rozumiany
Jak napisał już wczesniej Sambo (i jak sam zauważyłem przy wymianie opinii na temat grubej kreski o którą podobno miał prosić JK) masz bardzo silną tendencję do uważania za obiektywnych swoich bardzo subiektywnych odczuć. Ponieważ mam wrażenie że jesteś człowiekiem dość młodym i niedoświadczonym to pozwolę sobie napisać że wbrew Twoim odczuciom całkiem spora część społeczeństwa uważa że to właśnie PO z posłami Niesiołowski i Palikotem na czele ma bardzo silną tendencje do tego że (jak to ująłeś) Polacy zaczęli siebie atakować.
I tak przy okazji: gdybyś nie pamietał to określenia moherowe berety zostało wymyślone przez obecnego premiera właśnie po to aby zaatakować/ośmieszyć tę część społeczeństwa która miała inne poglądy niż ówczesny szef opozycji.