Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2009, 00:19
No to zrobił się nam najpopularniejszy temat forum.
Cztery sprawy:

1. Pisząc swój poprzedni post w tym temacie (ten z propozycją transparentu: Lech to my! Zdegradujcie nas!) ani przez moment nie przyszło mi do głowy że ktoś może to wziąść na serio. Czytając niektóre komentarze odniosłem jednak wrażenie że niektórzy odebrali to na poważnie. A zatem krótko: żartowałem.

2. Też nie lubię Lecha (zresztą kto by ich lubił) ale fakt jest faktem że jeździmy po nich trochę jak po łysej kobyle. Osobiście niektórych z nich nawet mi żal (np: tego pyruska z trudnym nikiem zaczynającym się na S) bo widać że chłop to przeżywa i chyba prawidłowo diagnozuje (nie chce się chować za Kuchenki). Wygląda jednak na to że większość nic nie zrozumiała z tej lekcji.

3. Faktem jest że jeśli zarzuty ograniczą się do tego że PR wziął kasę za wygranie meczu a w drugim przypadku Lech meczu i tak nie przegrał (druga drużyna dała więcej za zwyciestwo) to Lech jako klub nie odniósł żadnych korzyści pozasportowych z tych "transakcji" i trudno na tej podstawie domagać się kary degradacji dla klubu.

4. Pamiętajmy że naprawdę niewiele brakło aby w tym okresie PR wystepował w Wiśle zamiast Kryszała.
Odpowiedz cytując