Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2009, 23:54
sambo napisał(a):Wyświetl post
1q2 - nic nie udowodniłeś a każesz sie człowiekowi tłumaczyc z tego, że nic nie udowodniłeś.

Twoje twierdzenia maja się nijak do tego co przedstawił orzeł - zobacz sobie rozkład głosów np na psl w poszzególnych okręgach - a stwierdzisz, że choć ta partia miała niewielkie poparcie, to w niektórych okręgach była zdecydowana górą. Właśnie przez te okręgi zdobyła taki wynik

Wijesz sie kręcisz - nie przedstawiłeś absolutnie nic. Dopóki nie podasz wyników na poszczególne województwa - nie mozesz powiedzieć absolutnie nic na temat błędnosci spostrzeżeń orła.

Orzeł przedstawił racjonalne wnioskowanie wynikające jedno z drugiego - Ty natomiast przedstawiasz ogólne statystyki, które w odniesieniu do regionów są czczą makulaturą

sambo kurde zesz mol.Nawet orzeu sie troszke zreflektowal.Ja tylko zaprotestowalem przekladaniem wynikow matur(ktore jak pisalem zaciekawily mnie takim a nie innym 'wynikiem')na to czy ludzie z wiekszym czy mniejszym intelektem, popierali/popieraja ta czy inna partie.
Ja mam jakies tam teorie na to ale zostawie je sobie dla siebie by nie wywolywac kolejnej kłótni

Wcale nie uwazam ze oswieceni popieraja PO a ciemnogrod PiS.
Ogolnie rzecz biorac podstawowy front we wspolczesnym swiecie biegnie miedzy konserwatyzmem a liberalizmem.U nas tez tak jest, z ta roznica ze szczegolnie PO, to z liberalizmem ma niewiele wspolnego ,ale z braku laku, narazie jest jedynym wyborem dla tych drugich.

qazwsx123 - tak jak byli ludzie glosujacy na Leppera, sa nadal na Rydzyka tak i beda na LSD - szczegolnie ze niestety jest to jedyna partia ktora w teorii jest lewicowa.Jednak na szczescie nie zanosi sie na to by przekroczyli oni w dajacej sie przewidziec przyslosci to magiczne 10-12 procent a tyle to oni moga sobie miec.
94 - Allah Akbar!!