Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2009, 22:17
kaze napisał(a):Wyświetl post
Po tym poście widać, że nigdy nie zrozumiesz jak jest naprawdę. Nie zrozumiesz, że LECH, jakby nie wiadomo co się stanie, nigdy nie umrze. A wiem, że są kibice każdego klubu, Wisły Kraków także, którzy to czują.
Już nie dyskutuję, swoją opinię przedstawiłem i nic jej nie zmieni.

Pozdrawiam kibiców.
Massz racje. Nigdy nie zrozumiem jak mozna sie sprzedac dla jakiegos sukcesu. Nigdy nie zrozumiem jak mozna przejsc obojetnie nad zniszczeniem w pare chwil wieloletniej tradycji i pozniej sie tej tradycji wypierac (jak zarzad). Nigdy tez nie zrozumiem jak mozna na taka skale robic w bambuko tysiace ludzi, w tym tych dla ktorych sie twierdzi ze to wszystko sie robi.

kaze napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jedno. Jest mi po prostu smutno. Nie mówię tu o sytuacji z Piotrkiem, bo to jest oczywiste, choć może nie wszystkim wam to przyszło do głowy, że każdy kibic Lecha jest zakłopotany tą sytuacją. Mówię o tym, co się dzieje na tym forum, wśród kibiców wrogo nastawionych do Lecha. "Ale mi się humor poprawił", "To się świetnie dzień zaczął", "Wreszcie sie sk**** doigrał" są żenujące i prymitywne. Dlaczego? Jeśli tego nie rozumiesz, to nie jesteś człowiekiem.
Co jest dziwnego w wyrazaniu radosci z faktu ze kara dosiega oszusta?
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując