skttrbrain napisał(a):

N
O tym że Reiss kombinował dla Lecha i kibiców napisało na forum dwóch buców bodaj, raz dwa ich zgromiono.
|
sorry, ale czytam pierwszą lepszą stronę i takie kwiatki znajduje:
Cytat:
|
Uważasz,że gdyby kupował czy sprzedawał to robił to tylko dla siebie?Jak narazie docierają do nas tylko info z brukowców,nie wiemy czy zatrzymany ma z tym coś wspólnego,a jesli tak to napewno były jakieś motywy kierujące go w stronę korupcji.Niczego nie popieram,powiedziałam tylko,że cos lub ktoś nim kierowało...
|
Cytat:
Też mi zarzut przyjęcia hajsu za wygranie meczu
|
Cytat:
|
Ten zarzut to chyba jakaś paranoja? Teraz to ja się zaczynam zastanawiać czy dobrze rozumiem znaczenie słowa korupcja... Jakiś prawnik może się wypowie
|
Cytat:
Jeśli faktycznie informacje TVP Info się potwierdzą, to po prostu brak słów. Tyle zamieszania o jeden sprzedany mecz i jeden wygrany uczciwie z dodatkową motywacją? Może i przyjęcie premii, a nie łapówki, od Świtu nie jest zbyt poprawne moralnie, ale jakimś specjalnym przestępstwem według mnie nie jest.
Żal Piotrka, bo jeśli informacje się potwierdzą, to właściwie za jeden mecz może mieć całkowicie zepsutą końcówkę kariery. A jeden incydent nie powinien przesłonić tych 319 występów i 108 bramek w ekstraklasie.
|
Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę, jednak ten zarzut jest dla mnie co najmniej dziwny i dlatego zwróciłem na niego uwagę (aby ktoś mi wytłumaczył jego sens). Czy chodzi o pieniądze, które otrzymali a nie zgłosili tego faktu do odpowiednich organów - czytaj nie opodatkowali tego "zarobku"?
Michal J - tylko i aż jeden sprzedany, z drugiej jednak strony jeśli to był tylko jeden mecz to może jest to jakaś okoliczność łagodząca. Cytat mi się jeden przypomniał: "Nie głupcem jest ten kto popełnia błędy ale kto je powtarza..."
|
masakra...

dużo tych "buców" u Was...