Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2009, 00:47
Perelki z forum Lecha. Warto poczytac, jest troche o nas, jest "spisek", pogrubione dwa ostatnie wpisy pokazuja ze niektorzy maja swiadomosc z tego ze sie sprzedali oni sami, a takze akceptuja kupczenie meczami "ikony, Lechity z krwi i kosci":
Cytat:
Ja chcę tylko napisać, że to wszystko co dziś się stało + artykuł w szmatławcu GW, to jest dramat i przestańcie już tu ujeżdżać po Piotrze... Każdy widział jak było i koniec (i tylko naiwny myślał, że jest czyściutko). I nie twórzmy histerii większej niż jest bo to woda na młyn obcych sił z ITI I GW.
Dla mnie to jest zmasowane uderzenie w nasz klub w bardzo nieodpowiednim momencie

Ja pierd...
Pomyślcie w czasie powrotu piłkarzy ręcznych z mistrzostw, wtedy podaje się informacje o Lechu.
ITI ma dobry PR. Dziś w gaziecie podaje się też, że kibice też zbierają składki nielegalne. To łączy się w całość. (Reiss "też zbierał")
Nie jestem zwolennikiem Piotrka, ale to juz przesada, Im dalej w las tym więcej widać: to sprawa Switu Nowy Dwór Mazowiecki, no tak to potęga która konkuruje z wielką Legia, żal czytać.
I kto nie powie, że obecni prezesi Legii to kontynułacja tirówki? Kontynułacja sprawy Janusza W. Jaja jak berety. No tak polska piłka to kryształ z CWKS i GTS w roli głównej.
PS O dziwo w TVN24 jest viceprezes, w GW to tylko wiceszef Lecha. Przypadek czy strategia. Myślę, że od 8:00 to strategia Legii.

Czy cos nam grozi?

Nie jestem na szczęście prawnikiem, ale tak na zdrowy rozsądek, to wychodzi, że moga Nas cmoknąć.
Wtedy to było WKP. Teraz przecież jest KKS.
Amica 3 razy PP. Przecież ich juz nie ma. Jest KKS.
Kur..., kto by sie spodziewał tak długofalowej polityki w tym kontekście. Rozwiązanie idealne.
A czerwonym karłom z różnych stron świata stanowczo mówię chu.... wam w odbyt.

Na zdrowy rozsądek może i tak, ale z prawnego punktu widzenia sprawa dotyczy "poprzedniego" Lecha więc o klub pod kątem ewentualnych kar itd. nie musimy się martwić.

Co najwyżej uszczerbek na reputacji naszego klubu ... KKS Lech Poznań nie jest następcą prawnym WKP Lech Poznań ... możemy beknąc jedynie za grzechy Amiki Wronki

Pozwole sobie się wypowiedzieć na ten temat. Jako kibica Lecha bardzo boli mnie to, że przez chyba 4 lata myślałem, że Lech przegrał ze Świtem, bo zagrał w rezerwowym składzie i im nie poszło. Jak się może okazać żyłem w kłamstwie.
Kolejna sprawa to zatrzymanie Piotra R. No naprawdę "piękny" wizerunek naszej ligi, że właściwie już ikona Ekstraklasy zostaje zatrzymana przez policję. Podwójnie boli...
Jak trafnie dzisiaj w szkole zauważyliśmy z kumplami naprawdę dziwi nas to, że akurat wzięto się za Lecha, akurat w momencie gdy jest na topie. Dlaczego jak Zagłębie było mistrzem to akurat wtedy wywleczono na wierzch czarne strony przeszłości klubu ? A dlaczego jak Wisła wygrywała to wszyscy się zachwycali nią, a o korupcji ani słowa. Umie mi to ktoś wyjaśnić ? Bo to, że każdy klub od I do przynajmniej III ligi kupował i sprzedawał to jest pewne i tylko idiota będzie zaprzeczał.
Potrójnie boli to, że akurat najlepsze lata mojej fascynacji i miłości do fusballu to także lata staczania się na samo dno polskiej piłki nożnej (korupcje, panowie pasibrzuchy z PZPN-u, i inne piłkarskie układy).
Kończąc. Kocham Lecha, nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale nie oszukujmy się, w sprawach korupcji nie będę jak skończony błazen bronił Lecha i mówił, że nie kupowali i są czyśći. Jest mi ogromny wstyd, chociaż chyba bardziej to klub powinien się wstydzić i przepraszać kibiców.
Już ostatecznie kończąc: PZPN, PZPN, JE*AĆ, JE*AĆ, PZPN !!!!!

Te k......y i tak nigdy tego nie zrozumieją, że my zawsze będziemy z Lechem i z Piotrem Reissem, bo jesteśmy siłą jakiej w Polsce nie ma nikt, a każdy kolejny atak jeszcze bardziej nas zjednoczy i doda nam wiary w to co robimy, bo my kochamy Lecha ponad wszystko i dla większości z nas jest ON całym życiem!

Napisałem, że nie ma przypadków. Nie będę się dziś rozpisywał, nie mam siły. Dla mnie osobiście jest to skoncentrowane uderzenie przez kibiców, przez Reissa w same podstawy klubu. W jego wartość marketingową i finansową - na tą składają się i sposorzy i kibice. Mówi się w pewnych kręgach, że każdy może zostać Mistrzem Polski - nawet Polonia Warszawa - byleby nie został nim Lech. A cel tego działania może być jeszcze bardziej dalekosiężny, klub to może tylko etap na drodze. Czy to prawda - nie wiem. Sam będę uważnie obserwował, jak będą się w rundzie wiosennej rozkładały kartki i karne w 4. pierwszych klubach tabeli. Czy w Krakowie będzie nowy prezydent i jakim zechce popisać się sukcesem. Które miasta ostatecznie będą gospodarzami Euro 2012 i dlaczego zostaną wybrane

Ogarnij nareszcie to, że WKP zostało sprzedane za parę srebrników przy mega orgaźmie połowy niewiele myślących trybun.
Prawnie jesteśmy spadkobiercą Amici i tylko za to mogą nas posadzić.
A, że wielu osobom to się nie podoba, to nie ma w tej chwili żadnego znaczenia, poza wkurzeniem i wątpliwościami owych osób.
Cena za nową wspaniała rzeczywistość. Wysoka..

Panie Piotrze calym sercem Pana wspieram i nikt i nic nie jest mnie w stanie zlamac. Jest Pan jednym z najwazniejszych czlonkow rodziny Lecha Poznan. Prawdziwym Lechita z krwi i kosci. To wszystko co sie wydarzylo to wielki cios dla nas ale to wlasnie teraz musimy pokazac ze jestesmy silni i poradzimy sobie
Ten ostatni nawet nie widzi winy Reissa. "To jest cios" jakby sam spadl z nieba Wszedzie tylko "wsciekly atak na Lecha ktory ich zjednoczy". Nikt nie zwraca uwagi na to ze Reissa aresztowano bo cos przeskrobal. Oni maja nieziemsko skrzywiony obraz rzeczywistosci...
Urzekl mnie tez koles ktory nie potrafi pojac najprostszego rozwiazania dlaczego "Wisly sie nie czepiano"

Na kilkaset postow sa tylko dwa(w tym jeden damski) ktore widza sytuacje obiektywnie :
Cytat:
Co do ewentualnej kary. Licencje mnie nie obchodzą, dla mnie to jest Lech Poznań - klub z 87-letnią historią. Jeśli mamy ponieść konsekwencje z przeszłości to przyjmijmy je i tyle. Nie ma co zasłaniać się licencją Amiki - chwalimy się tradycją, mistrzostwami Polski i tego sie trzymajmy, nie ważne czy to chwalebna część naszej historii czy wstydliwa. Chodziłem na mecze Lecha z Tłokami, będę najwyżej chodził teraz na mecze z Turem Turek.

Tak samo nie podoba mi się stanowisko klubu. Lech to Lech. Jest wina - musi być i kara, a wykręcanie się Amiką jest tu po prostu niesmaczne. Skoro przejmujemy od WKP korzystne dla nas sprawy, to powinniśmy również odpowiedzieć za sprawy mniej przyjemne, które uderzają bezpośrednio w Lecha. Lech jest jeden.
Pożyjemy zobaczymy.
Ogolnie to jet przerazajce ze tyle osob macha na to reka. W dupie ma honor, uczciwosc i tego typu bajery.Wrecz ciesza sie ze nie sa spadkobiercami WKP Lech i "moga im naskoczyc". Liczy sie tylko "nowa wspaniala rzeczywistosc" za kazda cene. Tragedia tych ludzi, tragedia tego klubu. U nas sobie czegos podobnego nie wyobrazam.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 03.02.2009 o godz. 00:56.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując