Wyświetl pojedynczy post
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 23:50
Kris 155 napisał(a):Wyświetl post
Ten Lech jest jedunie kontynuatorem prawnym Amici. To jest to samo, kiedy ktoś sprzedaje jeden klub a kupuje drugi. Czyst biznes. Najgorzej szukać dziury w całym. Wypowiedź naszego prawnika znam i wynika z niej jedynie to, że Lech nie odpowiada za czyny starego Lecha , tylko tyle.
Generalnie przyjąłeś najbardziej prostacką formę obrony czyli "na idiotę". To znaczy "pan prawnik powiedział bla bla bla, ja się tam nie znam, ja tam nie wiem ale wiem że z tego wynika to i to więcej mnie nie interesuje bo ja nie znam się na prawniczym bełkocie itd itp". Otóż z wypowiedzi prawnika wynika ZNACZNIE więcej a nie tylko tyle że " Lech nie odpowiada za czyny starego Lecha". Tylko że dla Was pewne sprawy są zbyt niewygodne i śmierdzące coby je dojrzeć więc udajecie debili "nic nie wiedziałem nic nie słyszałem" tylko to co usłyszeć lub zobaczyć chciałem.

Wasz zarząd przyznał oficjalnie że nie macie NIC WSPÓLNEGO z WKP Lech...z kim macie wiele wspólnego nie powiedział bo po co dorzucać do pieca, a kibice pokazali że zbyt rozgarnięci nie są więc nie ma ich co naprowadzać na właściwy trop.

Że taki cyrk będzie z Wami przy aferze korupcyjnej to się autentycznie nie spodziewałem Ale już najlepsze w tym wszystkim jest właśnie to że zarząd "Lecha", prawnicy, jakaś tam babka (jej wypowiedz jest w linku na którejś z wcześniejszych stron) mówią wprost NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO Z WKP LECH, żadnej ciągłości nie ma między tymi podmiotami a Oni dalej swoje.

Aż mi sie Killer przypomniał i: "Ludzie sie z Was śmieją..."
Ostatnio edytowane przez Nergal : 03.02.2009 o godz. 00:01.
The Apostasy

Odpowiedz cytując