Kris 155 napisał(a):

|
Ten Lech jest jedunie kontynuatorem prawnym Amici. To jest to samo, kiedy ktoś sprzedaje jeden klub a kupuje drugi. Czyst biznes. Najgorzej szukać dziury w całym. Wypowiedź naszego prawnika znam i wynika z niej jedynie to, że Lech nie odpowiada za czyny starego Lecha , tylko tyle.
|
Generalnie przyjąłeś najbardziej prostacką formę obrony czyli "na idiotę". To znaczy "pan prawnik powiedział bla bla bla, ja się tam nie znam, ja tam nie wiem ale wiem że z tego wynika to i to więcej mnie nie interesuje bo ja nie znam się na prawniczym bełkocie itd itp". Otóż z wypowiedzi prawnika wynika ZNACZNIE więcej a nie tylko tyle że " Lech nie odpowiada za czyny starego Lecha". Tylko że dla Was pewne sprawy są zbyt niewygodne i śmierdzące coby je dojrzeć więc udajecie debili "nic nie wiedziałem nic nie słyszałem" tylko to co usłyszeć lub zobaczyć chciałem.
Wasz zarząd przyznał oficjalnie że nie macie NIC WSPÓLNEGO z WKP Lech...z kim macie wiele wspólnego nie powiedział bo po co dorzucać do pieca, a kibice pokazali że zbyt rozgarnięci nie są więc nie ma ich co naprowadzać na właściwy trop.
Że taki cyrk będzie z Wami przy aferze korupcyjnej to się autentycznie nie spodziewałem

Ale już najlepsze w tym wszystkim jest właśnie to że zarząd "Lecha", prawnicy, jakaś tam babka (jej wypowiedz jest w linku na którejś z wcześniejszych stron) mówią wprost NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO Z WKP LECH, żadnej ciągłości nie ma między tymi podmiotami a Oni dalej swoje.
Aż mi sie Killer przypomniał i: "Ludzie sie z Was śmieją..."