Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 21:00
jova napisał(a):Wyświetl post
Mam wyrobione zdanie o inteligencji tego człowieka, ale mimo wszystko nie spodziewałem się, że jego głupota może być aż tak jaskrawo widoczna.
W którym momencie "walnąłem kulą w płot"? Chodzi o brak porozumienia? Oczywiście kpiłem sobie i celowo wyolbrzymiłem sytuację. Niemniej jego odprawy taktyczne musiały brzmieć... hmm... intrygująco.
"Guys, lots of running, aggressive pressing, hard work. You Sobol sliding tackles! Ziencuk and Kuba take ball and run with it. Pavel Brozek, concentration and finishing. Hard work guys, hard work." Nic dziwnego, że po czymś takim nikt nie wiedział co ma robić.
Jakie głębsze treści może przekazać facet znający gramatykę na poziomie czterolatka i ze słownictwem ograniczonym do mniej niż stu wyrazów?
Wiesz co....ja tez chociaz mialem wyrobione zdanie o Tobie to nie myslalem ze jestes az tak wielkim kretynem.
Kazdy wie ze przy miernym poziomie angielskiego wsrod naszych grajkow, operowanie prostym angielskim to zaleta a nie wada - Polecam czasami posluchac czysto brytyjskiej gadki, z ktorej czasem ludzie o dobrym angielskim, niewiele moga zrozumiec.

A juz mierzenie inteligencji - przez poziom angielskiego , to po prostu w pale mi sie nie miesci ze ktos moze tak nisko upasc.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując