Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 19:49
Tak, właśnie to jest najstarsza wersja projektu pana Obtułowicza. Tak jak powiedziałem, to jedyny plus wynikający z opóźnień przy przebudowie naszego stadionu że realizowana jest inna wersja, po udoskonaleniach. Najnowsza, obowiązująca wersja jest o wiele lepsza. Nie jest pozbawiona mankamentów, ale według mnie nie jest to też wcale zły projekt. Nowe trybuny A i B oraz C prezentują się na prawdę dobrze i nawet jeśli okaże się, że wizerunek naszego nowego stadionu będzie w rzeczywistości trochę odbiegać od tego co jest na wizualizacjach to i tak będzie on na dobrym poziomie. Najnowsza wersja w przeciwieństwie do starszych nadała według mnie temu stadionowi "charakteru". No i od wewnątrz, dzięki dwupoziomowym trybunom wzdłuż boiska stadion będzie wyglądał okazalej. Jeśli chodzi o "aspekty kibicowskie" nowego stadionu, to korzystne jest to, że trybuna D - serce naszego stadionu, na którym umieszczony jest młyn jest jednoczęściowa. Stwarza to na pewno lepsze możliwości niż gdyby miała być dzielona na dwa piętra.
Odpowiedz cytując