|
Przyznam się że ta cała sprawa czy Lech kupował czy nie szczerze mówiąc mnie nie interesuje, nie dotyczy Nas, ani zawodnika który z Wisła był związany. Ale z jednego mam satysfakcję, to czego kibice Lecha(jednak jak się okazuje Amici) wypierali się, dziś potwierdzili działacze tego klubu, jednak Lech to Amica. A tyle się rzucali że się ich Amicą nazywa. Po drugie postać samego pana R. człowiek który w ostatnim czasie miał najwięcej do powiedzenia (to on chciał dać Wiśle walkowera za przełożenie spotkania z Górnikiem kiedy graliśmy w Stanach na turnieju). To on się wypowiadał że za korupcję trzeba karać, a jak się okazuje sam jest w nią zamieszany.
I jeszcze tak w odwołaniu do Wisły. Gdyby Wisła była zamieszana w korupcję to to by był pierwszy klub którym by się zajęto, ponieważ przez ostatnie lata najczęściej przeszkadał Legi w zdobyciu mistrzostwa. Bo jak się okazuje głośno o korupcji Zagłębia czy Lecha zrobiło się wtedy gdy te drużyny znajdowały/znajdują się na czele. Zresztą jak to powiedział Petrescu w Wiśle sędziów nie częstowano nawet wodą. I myślę że za to też trzeba podziękować Cupiałowi bo gdyby nie on to i my z korupcją moglibyśmy mieć dziś doczynienia.
|