skttrbrain napisał(a):

Pusiek
co za ironia, hahaha, pękam ze śmiechu. Dziś pewnie Twój najszczęśliwszy dzień w życiu, bo nie dość że Reissa udupiono, to pewnie i Lech oberwie. Cóż, nie mam zamiaru Ci go zakłócać, w końcu nie wiadomo, kiedy zdarzy Ci się kolejny równie miły.
Lech to Lech, i żaden KRS o tym nie decyduje. Poza tym, ja będę mówił swoje, paru z Was swoje, i tak do niczego to nie zaprowadzi, więc darujmy sobie po raz setny uwielbiamy na tym forum temat czy Lech to Amika.
Jak dla mnie, eot.
|
Dokładnie dziś jest szczęśliwy dzień, prawnik klubu oficjalnie przyznał że nie macie już historii i tradycji no chyba tą z Wronek, to czego wypierało się przez tyle miesięcy fani Lecha/Amici okazało się gorzką pigułą, którą dziś przełknęli internetowi napinacze. Mam nadzieję że nie tylko WKP oberwie za ten pamiętny niby kupiony PP ale i Amica która za czasów Fryzjera w magiczny sposób awansowała szybko do ekstraklasy. Należy się wam jak nic.
Balonik już jest przesadnych rozmiarów i powoli się rozrywa, ciekawe czy do końca sezonu się rozerwie, nie podważam pozycji Lecha/Amicy czy jak wam tam bo jest dziś bezsprzecznie najlepiej grającą drużyną, potrafię to przynać i nie mam z tym problemów. To Wy kibice z Poznania macie problem z dialogiem, nie podoba się tu to jest wp.pl, onet, interia....tam Was jest pełno, będziesz miał z kim rozmawiac.
P.S wysłałem ci priva żebyś nie musiał już tu zaglądać.....