Wyświetl pojedynczy post
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 18:57
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Pusiek
co za ironia, hahaha, pękam ze śmiechu. Dziś pewnie Twój najszczęśliwszy dzień w życiu, bo nie dość że Reissa udupiono, to pewnie i Lech oberwie. Cóż, nie mam zamiaru Ci go zakłócać, w końcu nie wiadomo, kiedy zdarzy Ci się kolejny równie miły.

Lech to Lech, i żaden KRS o tym nie decyduje. Poza tym, ja będę mówił swoje, paru z Was swoje, i tak do niczego to nie zaprowadzi, więc darujmy sobie po raz setny uwielbiamy na tym forum temat czy Lech to Amika.
Jak dla mnie, eot.
Dokładnie dziś jest szczęśliwy dzień, prawnik klubu oficjalnie przyznał że nie macie już historii i tradycji no chyba tą z Wronek, to czego wypierało się przez tyle miesięcy fani Lecha/Amici okazało się gorzką pigułą, którą dziś przełknęli internetowi napinacze. Mam nadzieję że nie tylko WKP oberwie za ten pamiętny niby kupiony PP ale i Amica która za czasów Fryzjera w magiczny sposób awansowała szybko do ekstraklasy. Należy się wam jak nic.

Balonik już jest przesadnych rozmiarów i powoli się rozrywa, ciekawe czy do końca sezonu się rozerwie, nie podważam pozycji Lecha/Amicy czy jak wam tam bo jest dziś bezsprzecznie najlepiej grającą drużyną, potrafię to przynać i nie mam z tym problemów. To Wy kibice z Poznania macie problem z dialogiem, nie podoba się tu to jest wp.pl, onet, interia....tam Was jest pełno, będziesz miał z kim rozmawiac.

P.S wysłałem ci priva żebyś nie musiał już tu zaglądać.....
Odpowiedz cytując