Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 18:13
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się. Jeszcze rok temu chciałem Krzynówka w Legii. Ale rok siedzenia na ławie dla piłkarza ponad 30-letniego to katastrofa. Dziś Jacek prezentuje jakieś 30-40% tego, co rok temu. Wątpię, by się jeszcze odbudował.

Paradoksalnie Legia na tym zyskała - ma ciągle miejsce w składzie i luz płacowy na pozyskanie kogoś o wiele lepszego.
Rok temu to chyba w Wiśle? A co do Legii, to mi się jednak wydaje, że mimo wszystko straciła. Krzynówek to duże nazwisko i wciąż ogromne umiejętności jeśli chodzi o poziom naszej Ekstraklasy. Po drugie doświadczenie, a to chyba jest nieocenione jeśli chodzi o np. takiego Rybusa, który mógłby na tym sporo skorzystać. Po trzecie, kogo lepszego za darmo, czy za 200-300 tys. euro Legia wyciągnie na lewą stronę, za kontrakt 350 tys. euro? Możliwości są, ale patrząc na to jak działają na rynku transferowym, to nie wiem czy uda im się znaleźć gościa, który naprawdę będzie lepszy od Krzynówka.

Ale jeszcze jedna sprawa mi śmierdzi - Krzynówek strasznie płakał, że chce do Polski, bo żona jest tutaj z dzieckiem, a on już nie wytrzymuje psychicznie - to co, jedna wielka kupa?
Odpowiedz cytując