Wyświetl pojedynczy post
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 17:21
skttrbain i tu się mylisz...bardziej bym się cieszył jakby chodziło o kogoś z Legii..do Lecha nic specjalnie nie mam, może przez sympatię do Frania Smudy,
ale denerwuje mnie lament kwiatu polskiego dziennikarstwa( Kołtoń) nad tym jaki to Lech jest wspaniały, cudny itd...
chciałbym teraz zobaczyć miny tych ludzi i usłyszeć ich opinie.
W mediach po Wiśle jeździ się równo (Chicago Trophy, nagłośniony mecz PE na Cracovii, za czasów Henia - nie puszczanie piłkarzy na nic niewarte mecze towarzyskie kadry czy w końcu rzekoma przychylność sędziów)..
Lech jest cacy..Wisła beee..
Dlatego teraz czekam na niedzielny Cafe futbol i nie ukrywam, że będę miał lekką satysfakcję..
co do samego Reissa, piłkarzem (jak na wymiar europejski) raczej był przeciętnym co pokazały jego wojaże po Europie...
a jeśli Lech to Lech..jak piszesz...to powinien ponosić konsekwencje za swoje błędy...
Wisła, Legia, Łks, Olimpia Poznań, Korona, Widzew, Zagłębie , Łęczna, Kszo...itd,itp juz poniosły...
przydałoby się teraz prosić o konsekwencje i spuszczenie Was do drugiej ligi.
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując