Wyświetl pojedynczy post
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 15:44
Kris 155 napisał(a):Wyświetl post
Zazdrość przez was przemawia kibice Wisły. Super, Reiss zamieszany w sprawę korupcyjną. Aż tak przejmujecie się naszym losem. Tylko dziwne,że korupcja "niby" nie dotyczy ani Wisły ani Legii. Ten kto śledzi naszą ekstraklasę bez problemu znalazłby ustawione mecze z ich udziałem. Widocznie te kluby mają mocne plecy. A o Lewandowskiego i Arboledę się nie martwcie, na pewno nigdy nie przyjdą do Wisły, jak już to do lepszego klubu. A od fuzji Lecha z Amicą się odczepcie. Sprzedawać się może pani pod latarnią. A w to co ? Sprzedaliście się właścicielowi klubu bogusiowi? Tak wynika z toku waszego rozumowania. Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
nie przypominam sobie by w sezonie 2003- do teraz jakies mecze były kupowane czy załatwiane, prześledź tabele i reultaty... Wisła była jednym z klubów gdzie (cytat działacza znajomego mojego ojca) "nie umie zadbać o sędziów" nie sadze więc byśmy coś mieli z cała afera Pana F.
Osoba Reissa tak "cieszy" kibiców Wisły z uwagi na styl bycia Pana Piotra,jego poziom wypowiedzi,pajacowanie na oddanego kibica Lecha(pamietam z sekotra B jakie teksty na niego szły jak siedział u nas lozy chyba w 2004 o jego oddaniu barwom) i ogólne prostactwo połączone z noszeniem się jako gwiazda. Druga sprawa to kreowanie Lecha w chwili obecnej na mesjasza Polskiej piłki,klub uczciwy,wszystko cacy. Usłyszenie w chwili obecnej przez kibiców że "obecny Lech nie jest kontynuatorem klubu sprzed 2007 roku" powinna wywołać agresje,zal,smutek itd u wiekszosci kibiców. Tylko dla mieszkańców Poznania wszystko było ok, nic się nie działo - ot tylko tyle że inni ludzie a Lech to my.. jestem ciekaw co bedzie jak teraz po tej aferze by sie odciąc Wam godło,historię,wizerunek zmienią. Zawisza miała podobną sytuacje z Hydrobudową - czy chcieli awansu do 2 ligi(obecnej 1) - nie,dlaczego? - bo to nie byłby ich klub.. dla Was to wszystko jedno i teraz odbije się to wielką czkawką.. Nie życze nikomu spadku, ale w przypadku udowodnienia zarzutów konsekwencje trzeba będzie wyciągnąć - może Lech jako obecny twór uniknie kary ale chyba niesmak pozostanie na bardzo długo.
Odpowiedz cytując