Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2009, 13:52
No jak dla mnie to jest żadne zaskoczenie. Już gdy zatrzymano Wójcika to wiadomo było , że Lech też jest umoczony w korupcje . Mam szacunek zarówno do Reissa jak i obecnej drużyny Lecha ,ale przeszłośći nie da sie oszukać. Jeżeli będą jakieś zarzuty w sprawie Lecha to należałoby wziąść odpowiedzialność za "stary Lech". Bo w końcu twierdzicie , że to ten sam Lech co kiedyś ! A jak zaczyna sie grunt palić pod nogami to : "My jesteśmy Amica". Mam nadzieje , że zarówno prokuratura jak i PZPN nie dadzą sie w ten sposób omamić. Winni powinni ponieść odpowiedzialność ! Mówie to nie dlatego , że nie lubie Lecha czy dlatego , że im się powodzi w pucharach......... Jednak jeżeli Korona i Zagłebie poniosły kare to czemu Lech ma się od niej wymigać ? Jeżeli zatrzymano by naszych piłkarzy i Wisła otrzymałaby oficjalne zarzuty prokuratorskie to miałbym taki sam stosunek do tej sprawy. Jednak to sie nigdy nie zdaży bo WISŁA ZA ERY CUPIAŁA ZAWSZE GRAŁA CZYSTO ! Czekam z ciekawością na dalszy ciąg wydarzeń . Oj bieda będzie z wami jak Piotr R. zacznie sypać......................
Odpowiedz cytując