Wyświetl pojedynczy post
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2009, 21:14
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post

skoro nie potrafisz podać przykładów to jak możesz krytykować Henryk miał takie powiedzenie " Krytyk i eunuch z jednej są potrafi każdy wie jak robić żaden nie potrafi"

za 1 mln euro to sobie możesz dopiąć dobrego bramkarza za załatwienie dobrych ofensywnych grajków dających jaką taką gwarancje gry na dobrym poziomie to potrzeba min 2 mln euro na jednego innym sposobem jest szukanie okazji albo stawiania na młodych ale na to trzeba dużo czasu i tak robi Bednarz szuka okazji

sam Garguła nas kosztuje z 2mln euro a Ty piszesz że 1 mln wystarczyłby na bramkarza, rozgrywającego i jeszcze dobrego lewego pomocnika, to ja się już wcale nie dziwie że masz wielkie wymagania a nie masz za bardzo pojęcia o kosztach

PS żeby nie było że Go chwale z Lewandowskim prawdopodobnie zawalił sprawe tak samo jak zawalili z Chinyamą ale to już nie wiem kto czy Skorża czy Bednarz czy RN
Jak Garguła kosztuje nas 2mln?Chyba był za darmo....
Rozumiem ,ze chodzi Ci o kontrakt.
Nie potrafie podac konkretnych przykładów(nazwisk) ,bo nie jestem skautem.Ale podałem na jakie pozycje potrzebujemy piłkarzy.
Ok,ale moge sie teooretycznie zabawic i jesli chcesz szybko podac: Garguła 300tys,Bramkarz 200-300tys.(np.ten Fin,albo Malarz),a reszta na skrzydłowego(Kolendowicz,Lato,Napoleoni?).I styka.Mysle ,ze przede wszystkim błedem było pozbycie sie Kosowskiego,który byc moze by wrócił i to za mniejsza kwote....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując