Griszka30KR napisał(a):

|
Ad1.Nie twierdzę,ze Osuch napewno kłamiwe,a ,ze twen artykuł to 100% prawdy,twierdzę,ze nie ma co dawac wiary w to,ze chcieli 700tys.
|
a ja nie daje wiary że chcieli 250 tys euro a to już i tak bardzo dużo za 2 miesiące gry
Griszka30KR napisał(a):

|
Ad2.Nie wymienie Ci nazwiskami,bo nie jetem fachowcem,powiem na jakie pozycje,ale napewno Gearguła w tym ,a nie nastepnym okienku,lewy pomocnik i bramkarz.Kasa jak jest potrzebna,mysle,ze ok 1mln Euro i dopinamy cała trójke.
|
skoro nie potrafisz podać przykładów to jak możesz krytykować

Henryk miał takie powiedzenie " Krytyk i eunuch z jednej są potrafi każdy wie jak robić żaden nie potrafi"
za 1 mln euro to sobie możesz dopiąć dobrego bramkarza za załatwienie dobrych ofensywnych grajków dających jaką taką gwarancje gry na dobrym poziomie to potrzeba min 2 mln euro na jednego innym sposobem jest szukanie okazji albo stawiania na młodych ale na to trzeba dużo czasu i tak robi Bednarz szuka okazji
sam Garguła nas kosztuje z 2mln euro a Ty piszesz że 1 mln wystarczyłby na bramkarza, rozgrywającego i jeszcze dobrego lewego pomocnika, to ja się już wcale nie dziwie że masz wielkie wymagania a nie masz za bardzo pojęcia o kosztach
PS żeby nie było że Go chwale z Lewandowskim prawdopodobnie zawalił sprawe tak samo jak zawalili z Chinyamą ale to już nie wiem kto czy Skorża czy Bednarz czy RN