|
Dobra a więc tak. Od jutra ZAMIERZAM (dopiero): regularny sen i regularne posiłki 3 razy dziennie + rano ćwiczenia po przebudzeniu typu pompeczki, brzuchy, hantelki i wieczorem tak samo, ale mniej. Urozmaicona dieta w miarę możliwości. Wezmę się za regularność. I teraz ten gainerek (patrzyłem na opakowanie, stosunek białka i węglowodanów w 100g tak jak podał w swoim przykładzie WislakNH dokładnie : - ). Brać go rano po rozruchu a przed śniadaniem, czyli na czczo? I drugie pytanie: to prawda co mówisz z tym jogurtem? Czyli jeśli codziennie będę brał 50g rano (zamiast 100g polecanych na opakowaniu) to to będzie tyle warte co jogurt (?!) chyba jednak coś więcej mam nadzieję.. : - )
edycja: do tej pory własnie jadłem urozmaicone rzeczy, tylko jakoś głodny nie byłem nigdy. W sumie mało i nieregularnie, ale nie odczuwałem potrzeby jedzenia więcej. Spałem bardzo dużo. Wydawaćby się mogło, że niby niczego nie brakuje, ale jednak regularność jest kluczem. Ale nie wierząc w samą regularność, postanowiłem kupić jakiś suplement, więc wypróbuję geinerka dla zdrowia : - )
Ostatnio edytowane przez nicolas : 31.01.2009 o godz. 21:58.
|