Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2009, 19:59
witam, zarejestrowałem się i dobrze uzupełniłem quiz na pokerstrategy.com , następnie dostałem meila z prośbą o skan dowodu osobistego... który wysłałem już jakiś czas temu i nadal nie mam darmowej kasy na koncie... :/ niby jak wchodze na "moje konto" to w zakładce bonus jest coś takiego:
Zgłoś się po bonus
Ilość dni na spełnienie warunków bonusu: 90
Ważne do: 29-Apr-2009 | Kod bonusu: PS150
Ważne dla: PartyPoker.com
Ukryj szczegóły
Szczegóły bonusuZ ograniczeniem wypłaty: po zatwierdzeniu bonusu, gracz otrzymuje jego kwotę, lecz wypłaty są ograniczone do czasu spełnienia warunków wydania.
Z ograniczeniem wydania: gracz otrzymuje kwotę bonusu dopiero po spełnieniu warunków wydania. Warunki wydaniaw tej kolumnie podano, jakie warunki wydania należy spełnić, aby otrzymać bonus. Wymagane może być spełnienie jednego lub wszystkich warunków. Jeżeli w kolumnie figuruje wyrażenie 'Dowolny warunek', należy wybrać jeden z warunków wydania. Dozwolone gryto gry, w których można wykorzystać zastrzeżoną kwotę i obstawiać zakłady lub rozgrywać rozdania objęte prowizją, aby spełnić warunki wydania. Warunki wypłaty 300 punktów w dniu PartyPoker.com Poker

a jak klikam w "zgłoś się po bonus" to przenosi mnie na stronę gdzie mam do wyboru formę płatności...
co jest nie tak
Odpowiedz cytując