Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2009, 15:46
runner napisał(a):Wyświetl post
czy ktoś ma jakieś wiadomości na temat parkingów ?
zastanawiały mnie kiedyś te dziwne elementy przy obu parkingach (za trybunami E i D).

Padły tutaj sugestie że mogą to być windy lub zejścia do parkingów
ale przecież parkingi przy stadionie nie mają być wielopoziomowe...

chyba że nie doczytałem gdzieś... patrzyłem na projekt stadionu ale nie ma tam żadnych
szczegółów odnośnie parkingu (chyba że przeoczyłem).

jak ktoś coś wie na ten temat, proszę niech napisze. dzięki
Nie sugerujcie się tak bardzo tymi projektami/wizualizacjami, tzn. tym co jest na nich przedstawione wokół samego stadionu. Ostatnie wizualizacje są co prawda o niebo lepsze od tych które oglądaliśmy poprzednio, ale i tak całe otoczenie samego stadionu może się zmienić w stosunku do tego co na nich jest (nie mówię o samym stadionie i jego wyglądzie). Pamiętam, że pojawiła się kiedyś taka wizualizacja (już nieaktualna oczywiście, pochodząca zdaje się jeszcze z przed kilku lat) na której odciągi od trybuny zachodniej były zamocowane na sąsiadującym z nią boisku treningowym! Aż żal było na to patrzeć... Do dziś się tylko zastanawiam jak, nawet największy leń i ignorant, mógł coś takiego zrobić i żyć ze świadomością że było to pokazywane we wszystkich możliwych mediach... Tak swoją drogą, to ta komiczna sytuacja pokazuje w pewnym sensie to jak bardzo lekceważąco podchodzono od początku do tematu budowy stadionu Wisły.
Odpowiedz cytując