Ten tekst byl z książki o tematyce nie związanej z polityką ,tym bardziej nie był na czyjąś chwałę .
Nie jesemt z mlodzieżówki PO ,choć na forum PO coś tam czasami pisze, tak jak i tu , nie robi mi to różnicy .
A co do tego Milgrama , w Polsce jest raczej mniejsze zaufanie do autorytetów ,czy też inaczej oceniamy i widzimy ludzi którzy są dla nas autorytetami . Wydaje się że wasz elektorat jest zdecydowanie bardziej oddany Pis(Kaczyńskiemu) ,dal się też poznać jako agresywny .
Zazwyczaj odnoszę się do jakichś wypowiedzi , sambo od dawna jeździ po wykształciuchach ,objawiając przeróżne teorie ,orzeu wkleja jakieś enigmatyczne mapki ,ty teraz z Milgramem, było tego więcej ....
Cytat:
|
Ale to chyba nie domnie ten tekst, bo ja nie czuje potrzeby przechwalać sie przynaleznoscia do elektoratu z wyzszym wyksztalceniem, lepszymi zarobkami, pochodzacego z miast. To jest przecież domena innej grupy wyborców.
|
Więc jeśli brać pod uwagę to forum ,to argument nie trafiony . Te podziały też zaczął Kaczyński,ku pokrzepieniu .
wtf zdaje sobie sprawę z mankamentów w PO , ale jest tam przynajmniej jako taka wolność swiatopoglądowa ,a jednostki w tej partii tworzą jakąś rozsądną całość .Osobników w Pis bardzo nisko cenie ,dlatego i jakieś porównania specjalnie mnie nie nachodzą .